snart bortblåst


Kommande månad får ni klicka er in här istället: http://bortblasta.blogg.se.



Följ vår resa med nöje.

Claarie är tillbaka i Januari.

Puss&Kram



update


blev ännu lyckligare!
Min symaskin stod innanför dörren när jag kom hem !!! min efterlängtade symaskin.
Efter ett halvår på lagning. (jag rekommenderar inte Home-butiken i huskvarna) Kanske hinner sy nåt idag?




tomorrow, tomorrow. I love you, tomorrow


Då var det en enstaka kvar. Imorgon beger vi oss mot denna vackra stad!




känns o v e r k l i g t. men hur nice som helst. Se upp alla sydneybor. Here we come.

FÖRST. Ska jag äta lunch på Lingon med Tillan&Jonas. n i c e. Sen har jag nog tusen saker att ordna med innan Ellen kommer hit. vid halv åtta är det dags för julkonsert. sen är det taggtaggtagg, laddladdladd.

Trevlig fredag gott folk!

/ClaireBear (som Jonas kallar mig)

snart dags

Ikväll är min sista kväll på knektgatan på väääldigt länge. Det känns sorgligt. Vi har ätit tacos. Nu städar jag och packar det sista för att vara redo att åka imorgon.

Det känns så himla konstigt. Att om en vecka då befinner jag mig på andra sidan jorden. ANDRA SIDAN JORDEN. Jag har nog inte riktigt förstått vilken resa vi ska göra. Jag säger som ellen "Jag skulle behöva en vecka till" minst en vecka till innan flyget går. Men på lördag är det dags. s j u k t.
Jag blev lite sorglig. Fick en jättefin hello kitty-present av Hannah och Cajsa. Det var en reseklubba och en fläkt i samma grej. TACK. Jag kommer verkligen sakna mina lunnevads vänner! ni är så bra.
MEN jag kommer ju vara med om livets resa med mina käraste så det är så mycket värt det. åh. vad jag ser fram emot lördag. Jag går runt och är nervös hela tiden, allt känns så spännande. Två förvirrade blondiner ute i vida världen. You gotta l o v e it.
För er som är intresserad av vår resa så kommer jag hålla er uppdaterade här!

Nu är det dags att göra allt klart och sedan tänker jag bara mysa och njuta av knektgatan.

TjingTjong


i'm in love with a fairytale


Jag längtar tills den dagen du får veta att jag är kvinnan i ditt liv.

LYSSNA


ballad från en säng

Helgen tar alltid slut lika fort. Men u har jag bara fyra dagar kvar i Sverige det här året, sedan ska jag ha helg i en månad. Hur underbart? u n d e r b a r t .

Tillbaka i Linköping. Dags att sova!

Puss&Kram

en vecka

Då har jag påbörjat mitt sista år som tonåring. Det tog på krafterna må jag säga. Är helt slut på energi efter veckan som varit. turnélivet var charmigt och kul på sitt sätt, men jag måste erkänna att det är väldigt skönt att det är över. Kravmärkt har gjort ett riktigt bra jobb, vi fick god respons och veckan har varit väldigt lärorik på många sätt. Nu behöver vi hämta nya krafter och det ska bli riktigt skönt att komma tillbaka till vardag och ordentlig träning på måndag!
TACK Kravmärkt för den här veckan.

Födelsedagen var mysig. Massor med fika och pelle svanslös, tillsammans med två kära vänner.
m y c k e t trevligt!
Firad av klassen blev jag igårkväll. Det var också trevligt, fast ganska läskigt och äckligt, men ni kära klassvänner har ju helt klart bidragit till att en av mina stora skräcker har blivit mindre. Det får jag lov att Tacka för. För dig som blir lite nyfiken på min skräck så kanske det dyker upp bilder senare ..
Förutom att Idols tråkigaste deltagare gick vidare till final så hade jag en mysig och kul kväll.

Nu är jag hemhemma för att fira jul imorgon och ikväll står bordet dukat fint så jag ska få ha lite födelsedag med min lilla familj.
Ni som tycker jag verkar konstig som tänker fira jul imorgon så är det för att om en vecka sitter jag på flygplanet till Sydney, det är bara därför.


Trevlig kväll gott folk.




RSS 2.0