11.02.22



Såhär såg förmiddagsfikat ut idag. En gnutta av vår med kaffet i hand ute i solen.
ljuveligt.
Nu ska jag ut i det härliga vädret och röra på fläsket innan jag tar mig in mot stan. Ikväll ska jag äntligen få träffa emelie igen och innan det en fika med Sofia.
Ledig, märks det?


stomp my yard



Idag har varit en mycket bra dag, ja det har det.
Började vid brasan, avslutades vid brasan. Mycket chill och lite vänner där emellan.

K


L u n d i

Idag sitter jag framför brasan och äter frukost, solen lyser in genom fönstret och jag har festat till det med varm choklad. Just nu älskar jag mitt liv! Det är så underbart att vara ledig. Ta det Piano och göra vad man vill.
Nu till exempel ska jag ta mig en trappa upp och kolla på Efter Tio med Malou. Eller kanske Barnen i bullerbyn, vi får se.
m y s i g är min morgon.

Hoppas resten av dagen blir lika mysig den. Har faktiskt inga planer! Så skönt det kan vara.

Njut av måndagen.

K l a r a


i trappen

 


Jo men det är ju alltid precis lika skönt att komma hem! den här helgen umgås jag bara med min familj.
mycket trevligt.




vendredi

Det är fler än en vacker själ som påpekat mitt dåliga uppdaterande. Med all rätt såklart, jag trodde för en stund att jag slutat men nu fick jag en anledning till att fortsätta. Blev lite sugen på att dela med mig av mitt oerhört intressanta liv men ska försöka komma på något roligt att blogga om jag ska fortsätta.

Så, vad har hänt sedan sist?
Antagligen inte mer än vanligt. Dansat fem dagar i veckan, sett Chicago, haft två spontandagar i sthlm för att besöka Danshögskolan och på köpet fick jag en natt med Elena. Mitt knä har varit svullet och ont. Alla <3 dag, denna helt klart överskattade dag, myste jag med klassen, familjen åt lyxmiddag, det var dunderfika på undre elvan och Burlesque visades på tv-skärmen. Nu har vi haft en intensiv-vecka inför vår slutproduktion som kommer äga rum vecka 15 (kommer göra mer reklam om denna), Jag mådde illa till och från i en vecka och åkte på magsjuka, idag har jag min tredje dag på sängen.

Jag bjuder på några härliga bilder som jag samlat på mig från mina klassvänner. Blir lite roligare för ögat då, kanske till och med för fantasin.



Nu ska jag packa min väska för nu har jag lov och är tillräckligt frisk för att åka hem. Så skönt!
Nästa vecka väntar kalmar också. LOVELY

Trevlig helg madames och monsieurs

På återseende.
Klara

RSS 2.0